Szerelem teszt

Üdvözlünk és örülünk, hogy itt vagy, a szerelem teszt oldalán! Biztos neked is ismerős az érzés, amikor az a bizonyos személy eszedbe jut, a hasadban mintha pillangók repkednének. Ez az érzés aztán párosul növekvő kíváncsisággal és ezeket a sorokat olvasva, egyre többet akarsz megtudni a személyről és érzéseidről. Pont ezért jött létre a love teszt, hogy segítsünk neked többet megtudni érzéseidről, kapcsolatodról és egyáltalán lehet-e kapcsolat kettőtök között.. A szerelem teszt egy csodálatos eszköz, ami megmutatta az utat a boldogsághoz, írta ezt nemrég egyik kedves felhasználónk. Tesztek:

Szerelem
hány gyerekem lesz

Kinek való a szerelem teszt?

Mint előzőleg is mondtuk, célunk hogy rendkívül magas pontosságú válaszokat adjunk a szerelemről. Két különböző tesztünk van: Szerelem teszt szingliknek, ez segít kideríteni milyen lenne a kapcsolat a kiszemelt személlyel és hogy Ő mit gondolhat jelenleg a dologról. A másik teszt pároknak, pedig azoknak segít aki párkapcsolatban van és felmerült kérdése vagy kétsége a kapcsolatot illetően. Volt aki rájött, hogy egyáltalán nem illik össze párjával, de olyan is volt, akinek csak megerősödtek érzései.

Ez tényleg működik?

Nagyon is! Sőt, meglepő de igencsak magas pontossággal, mivel a love teszt különböző paramétereket vesz figyelembe. Nagyon gyakran az emberek, csak a csillagászati összeillés alapján hoznak párkapcsolati döntést, viszont a mi tesztünk névelemzés alapján választ ad számmisztikai összeillésre is. Azonban ezzel sem elégedtünk meg. Pszichológusok hozzájárulásának köszönhetően, a szerelem teszt mind két ember személyiségi vonásait is elemzi és megállapítja milyen lenne a kapcsolat. Illetve a már kapcsolatban lévőknek, egyedi tanácsot ad, a kapcsolat javítására és megállapítja, hogy a partner milyennek látja a kapcsolatot. Ha csak egy bizonyos csillagjegyre szeretnél horoszkópot összeállítani, a szerelem horoszkóp való neked és itt találod.

Az igazság az, szerelem teszt eddig rendkívül pontosnak bizonyult és rengeteg köszönet levelet kapunk folyamatosan. Tervezzük, hogy a jövőben napi szinten tudjunk tanácsokat adni pároknak és szingliknek a szerelmet illetően. Ha úgy érzed egy próbát megér, hogy kideríts sok új dolgot a kapcsolatodról, vagy a személyről, aki tetszik és gyakran eszedbe jut, töltsd ki a tesztet most és tudj meg sok érdekes dolgot! Ha egy személyre szeretnél szerelem horoszkóp-ot, a linkre kattintva megtalálod. Ha tesztet szeretnél, próbáld ki a szórakoztató tesztünket és nem fogsz csalódni!

szerelem Meddig fog tartani a kapcsolat?

szerelem teszt

Vajon hűtlen a párod?

love teszt

Milyennek látja Ő a kapcsolatot?

Szerelem

Mennyire bíztok egymásban?

Szerelem

Boldogok vagytok?
szerelmi teszt visszajelzés 23 éves
Debrecen
Sági Lilla
Nagyszerű teszt, köszönöm! Segített megbizonyosodnom, hogy semmi nem köt össze minket a jelenlegi barátommal.
pozitív visszajelzés a tesztről 31 éves
Budapest
Szigety Georgina
Nekem segített megnyugodni és jobban bízni a páromban, nagyon is összeillünk minden viszonylatban.
arckép a tesztkitöltőről 26 éves
Szeged
Bogdán Anna
Ennek a szerelmi tesztnek köszönhetően, rájöttem mire van igazán szükségem.